Wij zoeken een nieuwe collega!

Interreg Vlaanderen-Nederland start binnenkort de zoektocht naar een beleidsmedewerker (vervangingscontract – salarisschaal A1a, vergelijkbaar met de Nederlandse schaal 11). Het betreft een voltijdse contractuele functie met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar (mogelijk verlengbaar), met beoogde startdatum 1 januari 2020.

De hoofdtaak van een beleidsmedewerker is de inhoudelijke en regeltechnische opvolging van projecten in uitvoering en het bieden van ondersteuning aan de voorbereiding op de nieuwe programmaperiode (Interreg VI). Als beleidsmedewerker werk je samen met de drie andere beleidsmedewerkers, de projectadviseurs en de financiële adviseurs, en word je aangestuurd door de algemeen directeur en de quality manager.

De belangrijkste competenties van een beleidsmedewerker zijn klantgerichtheid, kwaliteitsvol werken en voortdurend zoeken naar verandering met oog op verbetering. Je adviseert op basis van onderbouwde en geïntegreerde oordelen. Je ziet oorzaken en legt verbanden in je dossiers, die je zo efficiënt en effectief mogelijk behandelt. 

De beoogde kandidaat:

  • heeft een masterdiploma (of hieraan gelijkgesteld)
  • is vertrouwd met projectmanagement en regelgeving rond overheidsopdrachten en staatssteun,
  • heeft kennis en inzicht in beleidsondersteuning, bij voorkeur in de publieke sector
  • heeft een grondige kennis van Word en Excel
  • is het Engels machtig, schriftelijk en mondeling
  • ervaring met grensoverschrijdende samenwerking en/of EU programma’s is een pluspunt.

Je start met een geïndexeerd brutomaandsalaris tussen 3.107,98 EUR en 4.836,21 EUR (afhankelijk van relevante werkervaring). Daarnaast zijn er interessante extralegale voordelen zoals een fietsvergoeding of gratis openbaar vervoer voor de verplaatsing van en naar het werk, en maaltijdcheques.

Je kan nu al je interesse kenbaar te maken door ons je CV en motivatiebrief te bezorgen (stef.peeters@grensregio.eu). Bij vragen over de functie of de arbeidsvoorwaarden kan je terecht op het nummer 0032 3 240 69 20.

Categorie:

Alle berichten