​Vacature projectadviseur Provincie Noord-Brabant

De regio Brabant is een wereldspeler op het gebied van innovatieve technologieën. Het Europese Interreg programma tussen Vlaanderen & Nederland helpt bedrijven en kennisinstellingen in Vlaanderen en Nederland koploper te blijven of te worden. Dit wordt gedaan door innovatieve projecten op het gebied van energie, circulaire economie of landbouw te ondersteunen met denkkracht en middelen. Het programma wordt gefinancierd vanuit het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Voor dit programma zijn we op zoek naar een projectadviseur die bedrijven en instellingen adviseert bij het opzetten van de projecten. 

bron: Provincie Noord-Brabant

Wat ga je doen?

De projecten worden opgezet door bedrijven en kennisinstellingen die gedreven worden door vernieuwing en innovatie. Als projectadviseur werk jij met ze samen. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en adviseert ze bij het ontwikkelen en uitwerken van de projecten. Daarnaast monitor je de voortgang en let je erop dat de projecten voldoen aan de financiële en inhoudelijke voorwaarden van het Europese Fonds. Je doet dit werk natuurlijk niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een mooi team van ongeveer 25 collega’s uit Nederland en Vlaanderen. Zij werken samen in het kantoor in Antwerpen. Daar werk je dan ook minimaal twee dagen per week. De andere dagen ben je op de projectlocaties en het provinciehuis in den Bosch. 

Wat verwachten we van jou?

Kenmerkend voor jou is dat je ondernemend en resultaatgericht bent en graag in een internationale context werkt. Je hoeft niet tot in de puntjes te snappen waar de projecten over gaan waarbij je betrokken bent. Daarvoor is het aantal onderwerpen te divers en de materie soms te complex. Wat nodig is, is dat je nieuwsgierig bent en vragen durft te stellen. Voor deze rol heb je minimaal een HBO denk- en werkniveau. Het is niet noodzakelijk, maar als je al ervaring hebt in het werken met Europese programma’s is dat natuurlijk een pré. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie op schaalniveau 11 voor 32-36 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 3.403,49 en maximaal € 4.862,16 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Het betreft een structurele functie voor onbepaalde tijd. Je start met een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, die in het geval van goed functioneren in principe wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De provincie Noord-Brabant kent prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden plus een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Voor meer informatie over het werken bij de provincie Noord-Brabant, klik hier

Geïnteresseerd en solliciteren? 

Voor vragen over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Mathieu Oor (moor@brabant.nl). Bij eventuele vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Marco Visser (mcvisser@brabant.nl). Lijkt deze functie jou wat en herken je jezelf in de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan via dit sollicitatieformulier, door je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Categorie:

Alle berichten