Link2Innovate: slotevent

Op 27 maart organiseert Link2Innovate haar slotevent: 
“Where Technology Meets Cross-Border Demands”.

bron: Link2Innovate

Sinds 1 april 2016 ondersteunt het Link2Innovate – een initiatief van Interreg Vlaanderen-Nederland –  jonge technologiebedrijven bij het opstarten van grensoverschrijdende samenwerkingsprojecten in de grensregio Vlaanderen-Nederland. 7 Incubatoren gingen de afgelopen 3 jaar op zoek naar jonge technologiebedrijven en partnerbedrijven aan de andere kant van de Vlaams-Nederlandse grens om tussen hen een samenwerkingstraject op te starten met het oog op een win-win. En dat bleek te werken! 27 cross-border samenwerkingstrajecten werden met de ruggesteun van een financiële incentive en bijhorende coach vanuit Link2Innovate opgestart en behaalden hierbij zeer mooie resultaten.

  • Wilt u in contact komen met de 27 innovatieve technostarters die deelnamen aan Link2Innovate en die nog steeds open staan voor het opstarten van nieuwe interessante samenwerkings-opportuniteiten?
  • Wenst u in contact te komen met de partnerbedrijven die open staan voor partnerships met technostarters?
  • Bent u benieuwd naar de ervaringen die deze Nederlandse en Vlaamse technostarters willen delen over hun afgelegde traject en hun toekomstperspectieven?
  • Interesseren de drijfveren van gevestigde bedrijven en ambitieuze technostarters om samenwerkingen op te starten u?
  • Wilt u helemaal op de hoogte gebracht worden over de ondersteuningsmogelijkheden die opstartende projecten uit het Interreg-programma de komende jaren te bieden hebben?

Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Link2Innovate slot akkoord waar we u op een interactieve manier onderdompelen in de beweegredenen, de ervaringen en de resultaten van grensoverschrijdende samenwerking. Daarenboven brengt Omar Mohout in een interactieve setting een keynote over “Corporate Venturing” waarbij de theorie aan de praktijk kan getoetst worden.

PROGRAMMA

15:30 
Ontvangst

16:00 Projectresultaten en ervaringen
Sofie Verhaegen en Toon Peeters, Innotek

16:30 
Nieuwe kansen via de Interregprogramma’s
Bram De Kort, directeur Interreg Vlaanderen – Nederland

17:00     
Corporate Venturing in de praktijk
Omar Mohout, Entrepreneurial Fellow bij Sirris, serial technologie & ondernemer en auteur van diverse boeken waaronder        “Corporate Venturing – Accelerate growth by collaboration with startups”

18:00     
Afsluitende receptie

Hier inschrijven.   

Deelname aan het event is gratis maar inschrijven is verplicht!


Alle berichten