DEMI MORE: slotbijeenkomst

Sinds 2016 hebben we onderzocht hoe we monumenten op een energie-efficiënte en innovatie manier kunnen behouden voor de toekomst. Nu het einde van het project in zicht komt vertellen we graag wat er bij de 6 monumenten in Vlaanderen en Brabant is toegepast en wat we onderweg hebben geleerd. Het belooft een inspirerende dag te worden met ruimte voor discussie en leren van elkaar over (on)mogelijke technieken en het proces dat daarbij komt kijken. 

bron: DEMI MORE

Maak monumenten duurzaam met innovatie, energie en inzicht.

Meld je nu aan voor de slotbijeenkomst DEMI MORE op woensdag 9 oktober van 11.00* uur tot 16.00 uur in het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch!

Voor wie
Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle partijen die het mogelijk kunnen maken om momenten op innovatieve wijze te verduurzamen. Kennisinstellingen, overheden, organisaties en bedrijven die inzicht willen opdoen of delen over projecten (zoals) die uit DEMI MORE voortkomen. Of je nu betrokken bent bij monumentenbeleid of bij de praktische vertaling ervan in de (technische) uitvoering; je bent welkom!

Locatie
Het provinciehuis Noord-Brabant in ‘s-Hertogenbosch is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto (parkeren bij Transferium Pettelaarpark). Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op: www.brabant.nl/contact/bezoekadres.

Programma
’s Ochtends starten we met een bezoek* aan één van de 6 monumenten. ’s Middags gaan we verder de praktijk in. Je kunt een keuze maken uit 2 van de 4 workshopsessies. Bekijk hier het volledige programma. 
*Er wordt een optionele excursie aangeboden van 8:30 tot 10:30u.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden tot donderdag 3 oktober 2019.

Alle berichten