Revivak: slotcongres Prachtig Ambachtig

Revivak heeft tot doel het vakmanschap in de restauratie van het monumentaal erfgoed te promoten. Het project richt zich op (grensoverschrijdende) arbeidsmobiliteit met een speciale nadruk op jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor dat doel zijn vele acties ondernomen zoals het ontwikkelen en testen van nieuwe promotiefilms, cursussen, vakmanschapsbeurzen, e-learning en bootcamps.

bron: Revivak

Save the date

Op het slotcongres presenteren we graag de resultaten, delen we onze ervaringen en kijken we graag met jou vooruit naar wat nodig is om ook in de toekomst mensen te interesseren voor deze ambachten. Vakmensen en vakkennis waar een groot tekort aan is; terwijl een goed vakman of -vrouw goede uitzichten heeft op een goede baan en een goed inkomen. Vakkennis die noodzakelijk is ons erfgoed op een goede wijze te restaureren en te behouden voor onze gezamenlijke toekomst.

Prachtig Ambachtig vindt plaats op 31 januari, begint om 10.00 uur en eindigt om 21.00 uur. De hoofdlijnen bestaan uit:

  • een excursie naar een historische locatie in Leuven met aansluitende lunch;
  • een plenair gedeelte, de academische zitting, in de Gotische Zaal van het historisch stadhuis van Leuven, die afgesloten zal worden met een gesproken column door professor Gerard Rooijakkers. Afgesloten met een receptie, aangeboden door de Stad Leuven;
  • een interactief diner.

Voor de excursie, lunch en diner is er een beperkte capaciteit van maximaal 50 personen. Voor het plenaire, academische gedeelte kennen we een maximum van 120 personen. Meer is helaas niet mogelijk.

Inschrijven

Het congres is gratis bij te wonen. Reserveer de datum alvast in jouw agenda!
Meld alvast jouw interesse aan Pvoers@hetgroenewoud.com

Categorie:

Alle berichten