Accelerate: Prototyping Expo

Howest Industrial Design Center slaat opnieuw de handen in elkaar met Kortrijk Xpo voor een volgende beurseditie van PROTOTYPING.

PROTOTYPING richt zich naar al wie actief is in de wereld van productontwikkeling. De nadruk ligt op het volledige ontwerpproces, van idee tot en met de realisatie van een business model en de productie van kleine series of van een nulserie. Op de beursvloer stellen bedrijven & onderzoekscentra hun technologieën, materialen, tools & technieken voor om al je ideeën te materialiseren. 

Meet the experts

Ben je ondernemer uit de maakindustrie, en zit je met een vraag rond het gebruik van (nieuwe) materialen, de optimalisatie van uw productieproces, het inzetten van 3D printers in jouw bedrijf, …? Een team van experten staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en hun expertise en advies met je te delen! Naast Accelerate³, is ook KULeuven, Ugent, Howest, Vives, Centexbel, Sirres, Flanders Make en Flam3D aanwezig. 

Geïnteresseerd in dit uniek aanbod, en benieuwd naar wat onze experten voor jou kunnen betekenen? Registreer je in één klik met jouw LinkedIn profiel en boek een 1-op-1 gesprek van 15 minuten met de expert van uw keuze. Of laat het online platform zelf de perfecte match voor u bepalen op basis van uw profiel!  

Alle berichten