Waterstofnet 2.0: rondetafelgesprek

Op donderdag 13 april organiseren de gemeente Breda en WaterstofNet - in het kader van 'Waterstofregio 2.0' - een rondetafelgesprek voor partijen, die op het vlak van het rijden op waterstof in Breda, mee het voortouw willen nemen. 

bron: Waterstofregio 2.0

We denken hierbij bijv. aan wagenparkbeheerders die een voortrekker willen zijn wat rijden op waterstof betreft. Binnen Waterstofregio 2.0 is het immers de ambitie om in Breda een waterstoftankstation te bouwen.

Het rondetafelgesprek vindt plaats op donderdag 13 april, van 12.30 uur tot 15.00 uur in de commissiekamer van het Stadhuis van de gemeente Breda (Grote Markt 38).

De gemeente Breda heeft de ambitie om tegen 2044 een CO2 neutrale stad te zijn. Naast de focus op 'smart mobilty' wil het daarom ook inzetten op schone brandstoffen. Breda wil daarom als gemeente mee faciliteren bij het realiseren van de hiervoor nodige infrastructuur en afnemers. Om de concrete realisatie van een waterstoftankstion te starten is het daarom belangrijk om eerst geïntereseerden bedrijven en particulieren in kaart te brengen.

De uitnodiging namens de Wethouder voor Duurzaamheid van de gemeente Breda, Paul de Beer, vind je hier.

Meer info?
Neem contact op met Wouter van der Laak

Alle berichten