AQUAVLAN2: Cursus Aquacultuur van Odisee

Ben jij nieuwsgierig naar de teelt van aquatische organismen? Leer dan meer over de basisconcepten van aquacultuur en ervaar de aquacultuursector in de praktijk. Bij de cursussen aquacultuur van Odisee zijn alle geïnteresseerden welkom: met én zonder voorkennis! 

bron: Odisee

Aanbod

Voor het academiejaar 2017-2018 worden twee cursussen aangeboden: Aquacultuur 1 en Aquacultuur 2. In het eerste semester kan Aquacultuur 1 gevolgd worden, waarbij de focus ligt op theorie. In het tweede semester kan de cursus Aquacultuur 2 gevolgd worden, welke meer gericht is op de praktijk, bedrijfsvoering en technische aspecten van recirculatiesystemen. De lessen worden gegeven door onderzoekers van Aqua-ERF en gastdocenten van onder andere Universiteit Gent, INBO en Hogeschool Zeeland.

De cursus staat open voor alle geïnteresseerden. Voor Aquacultuur 1 is geen voorkennis vereist. Voor Aquacultuur 2 is voorkennis niet noodzakelijk maar wel aangewezen. Beide cursussen bestaan uit 10 lessen van 3 uur.

Inschrijven

Externen kunnen vanaf 1 september 2017 online inschrijven voor Aquacultuur 1 via de Dienst Voortgezette Opleidingen van Odisee. Inschrijven is gratis.

Raadpleeg de folder voor cursusdagen en overige praktische informatie.

Alle berichten