Biofabriek van de toekomst

Op woensdag 21 juni 2017 vindt de studiedag Biofabriek van de toekomst. Drijvende krachten voor de bio-economie in Vlaanderen plaats.

bron: provincie Oost-Vlaanderen

Drijvende krachten voor de bio-economie in Vlaanderen

Op deze studiedag kan je via toepassingsgerichte cases de relevantie van onderzoeksprojecten voor de praktijk ontdekken. Op de projectenmarkt zullen o.a. Bio-Hart, Eco2Eco, De Blauwe Keten en Crossroads2 present zijn.

De studiedag wil bedrijven inspireren, stimuleren en informeren en geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen, projecten en opportuniteiten binnen de wereld van de Vlaamse bio-economie. De projectenmarkt die samen met de studiedag wordt georganiseerd, geeft meer uitleg over lopende projecten en informeert de deelnemers over een breed gamma aan financiële en inhoudelijke ondersteuningsmogelijkheden om hun eigen biogebaseerde projecten te realiseren.

Meer informatie en het volledige programma van de studiedag zijn hier terug te vinden.
Inschrijven kan via dit formulier.

Deze studiedag wordt georganiseerd door de provincie Oost-Vlaanderen, de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen, het Biorefine Cluster Europe en de Bio Base Europe Pilot Plant.

Alle berichten