Vakbeurs Energie

Van 4 tot 6 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Vakbeurs Energie plaats. Hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en -besparing. 

Vakbeurs Energie is het jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. 

Op Vakbeurs Energie ervaar je de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op. 

Het volledige programma vind je hier

Provincie Noord-Brabant 

De provincie Noord-Brabant heeft op de beursvloer een Regio Brabant Paviljoen ingericht. Daarin mogen de programma’s die subsidies bieden voor innovatie en duurzaamheid, natuurlijk niet ontbreken. Ook Interreg Vlaanderen-Nederland is van de partij! 

Drink een kopje koffie met nieuwe contacten bij de netwerklounge. En vind inspiratie op de Brabant Expositie, waar je informatie, innovaties en projecten rondom duurzame energie vindt.

Bezoek gratis de Vakbeurs Energie door je aan te melden als relatie. Klik daarvoor op deze link

Je vindt het Regio Brabant Paviljoen in hal 4, standnummer A018. 


Alle berichten