⚙ Mijn Project
Jouw hub voor alle FAQ's, downloads en tools tijdens de uitvoering van jouw Interreg-project.
Tools
E-loket Interreg VI
Beheer jouw projectwerking
E-loket Interreg V
Beheer jouw projectwerking
Project CMS
Beheer jouw projectwebsite
Brandportal
Hier vind je de tools en sjablonen om te communiceren over jouw project.
Huisstijl elementen
Download hier alle huisstijl elementen in één handige map.
Nieuws
Events
FAQ
Over het programma
Kom meer te weten over onze thema's, specifieke doelstellingen en andere inhoudelijke aspecten.
Start je project
Essentiële informatie over de voorbereiding van een succesvolle aanmelding.
Tijdens je project
Proficiat! Het Comité van Toezicht keurde jouw project goed. Hier vestigen we alvast de aandacht op onmisbare aspecten tijdens de uitvoering.
Top 5 FAQ’s
Je declareert je gemaakte kosten via het e-loket van Interreg Vlaanderen – Nederland. Navigeer naar jouw project en ga naar de tab Declaraties. Daar heb je een overzicht van jouw declaraties en kun je een nieuwe declaratie aanmaken (opslaan) en indienen (voor controle door de PV).
Raadpleeg de Frequently Asked Questions e-loket voor meer detailinformatie over hoe kosten declareren.
Jouw PV moet de door jou ingediende declaraties nakijken. Hij of zij doet kwaliteitscontrole en controleert de link met het kostenplan.
Ziet de PV issues of ontbreken er zaken? Dan kan de PV de declaratie naar jou ‘terugzetten’, zodat deze kan worden aangepast of aangevuld. De PV neemt in dat geval een motivatie op in de declaratie. Die kun je raadplegen via het Logboek.
Heb je je declaratie aangevuld en aangepast? Dan kun je deze opnieuw indienen bij de PV voor validatie.
Je kunt via de zoekfuncties zoeken naar alle declaraties die naar jou “teruggezet” zijn. Je krijgt ook een bericht via het e-loket voor de teruggezette declaraties.
Marktconformiteit van een aankoop betekent dat de gehanteerde prijzen en tarieven passend (= marktconform) zijn bij een gelijke of voldoende gelijke opdracht van vergelijkbare omvang. De prijs die je betaalt voor de werken, leveringen en diensten moet in lijn liggen met de gangbare marktprijzen. De regels rond marktconformiteit worden bepaald op programmaniveau (Programmareglement Interreg Vlaanderen – Nederland).
De meest eenvoudige en aanbevolen manier is zorgen voor verschillende offertes (minimaal drie), zodat je de prijzen objectief kunt vergelijken. Vanzelfsprekend moet het gaan om offertes van relevante aanbieders en moet je dezelfde vraag uitzetten. Zorg daarbij voor een goed auditspoor om beoordeling van je dossier vlot te laten verlopen.
Soms is een dossier met minimaal drie offertes niet mogelijk. In deze gids Marktconformiteit lees je in detail hoe je een goed marktconformiteitsdossier opbouwt.
Het programma laat toe om personeelskosten van projectmedewerkers van verbonden ondernemingen te declareren. Je organisatie is verbonden met een andere onderneming als er sprake is van een overwegende invloed van de ene organisatie op de andere. Bijvoorbeeld een moeder- en dochtermaatschappij, waarbij de moeder meer dan 50% van de aandelen bezit.
Let op: je kan pas uren van een projectmedewerker van een verbonden onderneming declareren als Interreg de verbondenheid heeft aanvaard!
Is er sprak van een verbonden onderneming? Vul dan de verbonden organisatie in, inclusief adres en kvk of KBO nummer. Je vraagt hiervoor validatie aan: de knop verschijnt nadat je het projectmedewerkersdossier een eerste keer hebt opgeslagen.
Downloads
Over het programma
In deze sectie vind je alle benodigde documenten en informatie over Interreg Vlaanderen-Nederland.
Start je project
Hier vind je alle relevante documenten en downloadbare formulieren om jouw projectaanvraag in te dienen.
Tijdens je project
Tijdens de uitvoering van je Interreg-project is het belangrijk om goed geïnformeerd te blijven. In deze sectie bieden we handige hulpmiddelen, sjablonen en rapporten die je kunt downloaden om je project soepel te laten verlopen.
Blijf je graag op de hoogte?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief!